Vectorworks 2009 SP4 på norsk

Service Pack 4 oppdateringen til Vectorworks 2009 er nå tilgjengelig på norsk. Den kan lastes ned fra www.dakantus.no/nedlasting. Oppdateringen inneholder mange kvalitetsforbedringer, bl. a. til trappeverktøyet, generell ytelse og stabilitet, og er gratis for alle som allerede har oppgradert til eller kjøpt versjon 2009.

Vectorworks 2009 på norsk ble lansert rundt nyttår. Produktspekteret består av Vectorworks Designer, Vectorworks Architect, Vectorworks Landmark, Vectorworks Spotlight, Vectorworks Machine Design, Vectorworks Basis, og Renderworks. 2009-versjonen har en ny, robust 3D-motor som tibyr fremragende 2D- og 3D-funksjonalitet—4 til 5 ganger raskere på modellerings-operasjoner. For mer info om alle produktene, gå til www.dakantus.no, eller www.vectorworks2009.net.

Nemetschek North America er et heleid datterselskap av Nemetschek AG. Som en global leder innenfor datateknologi for prosjekteringsfagene har Nemetschek North America utviklet DAK-verktøy for byggindustrien, underholdningsindustrien, hageplanlegging/landskapsdesign, og maskinindustrien siden 1985. For mer info, gå til visit www.vectorworks.net.