Nytt samarbeid med SCIA

dakantus+sciaDet er med stor glede at dakantus+ kunngjør et nytt samarbeid med SCIA i Belgia for tjenester knyttet til SCIA Engineer i Norge. SCIA er en global leder innenfor programvare for konstruksjonsberegninger, og deres bransjeledende SCIA Engineer skal nå få større fokus for kunder i Norge.

– Denne nysatsningen i 2017 med aktiviteter knyttet til SCIA Engineer kommer til å gi oss et utvidet sett med sofistikerte digitale løsninger over et større spekter ingeniørfaglige-, designorienterte- og byggprosjekterende-industrier, i følge Scott Campbell, arkitekt og daglig leder i dakantus+. – SCIA Engineer er et fantastisk program som har stort potentiale i den krevende norske ingeniørmarked. For å levere en helhetlig kundeservice rundt løsningen har dakantus+ nå inngått et samarbeid med Hijratullah Niazi ved Nordisk Prosjektering for kundesupport og -opplæring. Hijratullah har sin utdannelse fra bl.a. NTNU og brenner sikkelig for SCIA Engineer. Han kommer til å gi oss et glimrende forsprang i denne satsningen mot ingeniører innenfor flere sektorer i Norge, utdyper Campbell.

– Samarbeidet med dakantus+ kommer til å være essentielt for å kunne bistå våre kunder i Norge effektivt idet de nå får oppfølging fra lokale eksperter som taler deres språk, sier Hilde Stevens, CEO i SCIA.

SCIA Engineer er et integrert, statiskberegnings- og analyseprogram for alle typer konstruksjoner i stål, aluminium, betong og tre. Programmets vidtfavnende funksjonalitet gjør det aktuelt for enhver konstruksjonstype. Kontorbygg, industrianlegg, broer – praktisk talt en hvilken som helst konstruksjonstype – prosjekteres innenfor det samme enkle brukermiljøet, med kontroll og optimalisering ihht norske og internasjonale byggeforskrifter og standarder. SCIA Engineer støtter åpenBIM og er sertifisert for både IFC-import og -eksport. I dag bruker flere norske ingeniørfirmaer SCIA Engineer aktivt.

For mer info om SCIA Engineer i Norge, ring dakantus+ på tel.: 23 89 89 29, eller send epost til scia@dakantuspluss.no.

Se HER for SCIAs omtale av det nye samarbeidet med dakantus+.