Vectorworks studentversjon

StudentversjonHva koster en studentlisens?

Hvordan høres “gratis” ut? Vectorworks er gratis for studenter, og prisen er svært overkommelig for nyutdannede arkitekter og designere. Vectorworks koster deg ingenting nå og vil ikke ruinere deg senere etter at du har fullført studiene. Med studentlisensen har du tilgang til alle de verktøy og funksjoner du trenger for å kunne prosjektere og presentere dine idéer på skolen—og til verden.

Populært på både PC og Mac

Vectorworks Designer er et kryss-platform applikasjon for dagens studenter, morgendagens banebrytende arkitekter og designere. I motsetning til de fleste andre design-programmer er Vectorworks tilgjengelig for både Mac og PC. Klikk HER for å se vår komplette web-galleri.

Studentportal og nye versjoner av Vectorworks

Studentportalen oppdateres jevnlig med de nyeste versjonene av Vectorworks. Sammen med Vectorworks, Inc. har har vi i dakantus+ as laget en oppdatert studentportal med resursser spesielt myntet på studenter. Enten du ønsker å registrere deg for første gang eller du ønsker å oppgradere til den nyeste versjon av programmet, er studentportalen stedet du skal begynne.

Linker

Registrér deg for å få gratis-versjonen av Vectorworks.