Vectorworks Landmark

Vectorworks Landmark

Formgi landskap, terreng, hager, og parker med Vectorworks Landmark. Enten du er i en overgang fra håndtegning til et DAK, eller fra et generelt DAK-program til et landskapstilpasset designløsning, har Vectorworks Landmark den allsidigheten som er nødvendig til å håndtere alle faser i prosessen. Med Vectorworks Landmark, kan du produsere 2D og 3D-idéskisser, analysere før og etter terrengmodeller, og utarbeide arbeidstegninger med intelligente objekter, kraftige databaser, og fleksible presentasjonsfunksjoner.

MER INFO OM VECTORWORKS LANDMARK FRA VECTORWORKS, INC.

Enestående 2D

Enestående 2D

Vectorworks 2D-funksjonalitet gjør det mulig for deg å produsere vakre tegninger og høy-kvalitets fagpresentasjoner på en enkel og intuitiv måte. Våre tegne- og redigeringsverktøy er egnet til alle prosjekttyper innefor landskapsarkitektur og -design, og gjør det mulig å for deg å utvikle ditt eget grafiske uttrykk og tilfredsstille gjeldende industristandarder. Det grafiske uttrykke til dine tegninger er ikke låst til sjablongmessige alternativer. Man kan fritt velge forløpninger, flis- og bilde-fyll, skravurer, og skyggelegging etter ditt eget behov og egen smak. Samtidig er Vectorworks sin unike skisseringsmodus i stand til å forvandle harde upersonlige “data-tegninger” til myke, håndtegnet-lignende illustrasjoner, og derved viske ut grensen mellom klar, nøyaktig teknisk dokumentasjon og overbevisende presentasjoner.

Robust, allsidig 3DRobust, allsidig 3D

En avansert pakke med Parasolid®-baserte massiver og NURBS overflateverktøy lar deg modellere alle former og enkelt utforske geometri. Dra, dytt, vri, forvreng, svell, eller skave ut hull. Med vårt intuitive grensesnitt kan du jobbe i en hvilken som helst 3D-visning ved hjelpe-moduser som automatisk søker og finner frem til tegneplan etterhvert som du flytter markøren. Og du kan nyte den overlegne modelleringskvaliteten som lar deg manipulere modellen intuitivt og med letthet. Mer nøyaktig objektinformasjon og bedre snapping gjør tegning i 3D lett. Alt du kan forestille deg er mulig å uttrykke i Vectorworks Landmark.

Effektive og fleksible arbeidsflytEffektive og fleksible arbeidsflyt

Opprett, modellér, og utvikle dine prosjekter med letthet og presisjon i ett eneste program. Med Vectorworks Landmark, kan du enkelt forflytte deg fra idéfasen til teknisk dokumentasjon. Du kan jobbe med praktisk talt alle prosjekttyper innenfor en fleksibel og robust digitalt miljø. Start med et bilde, en skisse, eller et formelt underlag og beveg deg enklet mellom 2D- og 3D-visninger i et enhetlig brukergrensesnitt. Enten du samarbeider med andre fagfolk eller samarbeider med andre fagaktører, gir Vectorworks en fleksibel metode for håndtering av landskap, uteområder, og vegetasjon egnet for selv de mest kompliserte prosjekter.

Omfattende interoperabilitetOmfattende interoperabilitet

Vi erkjenner at prosessen med å realisere et prosjket krever ofte flere kilder til inspirasjon og raffinement, samt iterasjon, kommunikasjon og samarbeid. Med Vectorworks Landmark kan du gjøre dine løsningner enda mer overbevisende og enklere å kommunisere med digitale presentasjoner. Importér innskannede bilder, eller bilder fra nettet. Importér eller eksportér et bredt utvalg av bilde-filformater. Utgi dine prosjketer direkte fra Vectorworks Landmark til virksomhetens markedsføringsmateriell eller nettsider. Med Landmark kommer du i forkant av en digital samarbeidspraksis, med utveksling av 2D-tegninger, 3D-modeller, BIM-modeller (Building Information Models) for en rekke tverrfaglige, multi-plattform prosjketeringsprosesser, og blir til og med i stand til å sender modeller til en 3D-skriver.

Bransjeledende renderingBransjeledende rendering

Vectorworks benytter seg av den prisbelønte CINEMA 4D renderingsmotoren for å oppnå renderingsfunksjoner som er raskere og enklere enn dem man finner i frittstående renderings-applikasjoner. Som et tillegg til Vectorworks Landmark, er Renderworks® fullt integrert i brukergrensesnittet. Med Renderworks kan du sømløst visualisere arbeidet ditt gjennom hele designprosessen med presise og nøyaktige renderinger. Med ett klikk oppdaterer du dine viewporter for å vise de nyeste prosjektoppdateringer.

Utomhus- og arealplanleggingUtomhus- og arealplanlegging

Vectorworks Landmark gir en effektiv måte å introdusere BIM-funksjonalitet i en prosjekteringsprosess. Verktøyene hjelper deg analysere prosjektets grenser, areal, volum, terrenghelninger, skjæring/fylling, og andre data, for eksempel avrenning og sol/skygge. Det er lett å dokumentere eksisterende forhold, plantematerialer, og tomteforhold. Med Landmark og tilleggsmodulen SOSIworks har man en fullverdig løsning for utarbeidelse av reguleringsplaner ihht norske plankrav, med sosi-import og eksport og alle grafiske definisjoner i norsk nasjonal produktspesifikasjon for arealplan og digitalt planregister. I tillegg kan man importere og håndtere geo-refererte luftfoto/satellittbilder og Geographic Information System (GIS) datafiler.

Ta kontakt med dakantus+ for et uforpliktende tilbud på Vectorworks:

dakantus+ as
Telefon: 23 89 89 29
Epost: post@dakantuspluss.no
www.dakantuspluss.no