VECTORWORKS 2020 ER KOMMET

Vectorworks, Inc. lanserer 2020-versjonen av sin BIM og designprogramvare. Ytelsesforbedringer og intuitive grensesnittjusteringer gir kundene et mer kraftig program.

 

Columbia, MD (10. september 2019) —Den globale design og BIM-programvareleverandør Vectorworks, Inc. kunngjør 2020-lanseringen av Vectorworks Architect, Landmark, Spotlight, Designer og Fundamentals i 2020, samt 2020-versjoner av Vision and Braceworks. Denne nyeste utgivelsen gir forbedret programvareytelse, kvalitetsforbedringer og nye datadrevne arbeidsprosesser.

– Data og brukervennlighet er hjørnesteinene i årets forbedringer til Vectorworks-produktene, ifølge Vectorworks CEO Dr. Biplab Sarkar. – Da vi analyserte fremtiden for bransjen og kundenes behov, kom vi stadig tilbake til data, spesielt datadrevne prosesser og metoder. Vectorworks 2020 er sentrert rundt å gi kundene våre intuitive måter å bruke de kraftige verktøyene til produktene våre på, samtidig som programmet tilbyr mer praktiske måter å integrere databruk i en forbedret og innsiktsfull arbeidsmetodikk.

Vectorworks Service Select

– Med vårt fokus på innsiktsfull formgivning utvider Vectorworks 2020 den eksisterende datavisualiseringsfunksjonen, med implementring også på tegnelag. Dette lar kundene endre objektenes attributter ved hjelp av dataparametere for å visualisere data for feilsjekk, validering og kvalitetskontroll.

– Med datavisualisering nå tilgjengelig på tegnelag, er vi i stand til å holde attributtildelingene våre konsistente fra prosjekt til prosjekt, slik at vi raskt og konsekvent kan trekke oppmerksomhet til relevante prosjektelementer, sier Brendan Gray, sjefsdesigner og president i Gray Matter Visual, Inc.

Gratis studentlisens

– Med datavisualisering nå tilgjengelig på tegnelag, er vi i stand til å holde attributtildelingene våre konsistente fra prosjekt til prosjekt, slik at vi raskt og konsekvent kan trekke oppmerksomhet til relevante prosjektelementer, sier Brendan Gray, sjefsdesigner og president i Gray Matter Visual, Inc.

I tillegg vil kundene oppleve optimaliserte åpenBIM-funksjoner, forbedret filytelse og andre oppdateringer, bl.a.:

  • Økt arbeidseffektivitet med muligheten til å redigere felt direkte, for eksempel i navigeringspaletten eller organiserings-dialogruten.
  • Forbedret filytelse og respons på store og komplekse modeller med den oppdaterte Vectorworks Graphics Module.
  • En ny Schematic View-funksjon for å håndtere kompleksiteten i modellering og dokumentasjon av rigg i Vectorworks Spotlight.
  • Nøyaktig geolokalisering av et prosjekt med det nye GIS-verktøysett (Geographic Information System), og en integrasjon med Esris ArcGIS online-tjenester.
  • For å lære mer om lanseringen av Vectorworks 2020, vennligst besøk www.vectorworks.net/nb-no/2020.

De engelskspråklige utgavene av Vectorworks, Braceworks og Vision 2020 er tilgjengelige per 10. september 2019. Utgivelsen av lokaliserte europeiske, australske og New Zealand-utgaver vil bli fulgt av spansk, brasiliansk portugisisk, japansk og kinesisk.

Norsk versjon av Vectorworks 2020 er tilgjengelige per 29. oktober 2019.

Medlemmer av vedlikeholdsprogrammet for Vectorworks Service Select vil motta sine oppgraderinger til Vectorworks 2020 så snart produktet lanseres i de lokale markedene.

Om Vectorworks, Inc.
Vectorworks, Inc. er en anerkjent design- og BIM-programvareleverandør med løsninger innen bygge-, landskaps- og underholdningsindustrien i 85 land. Vectorworks, Inc. har laget intuitiv programvare siden 1985, mens Vectorworks-programmet har blitt den fremste programvaren som ivartar hele prosjekteringsprosessen. Flere enn 685.000 brukere over hele verden skaper neste generasjons formgivning med Vectorworks på Mac og Windows. Vectorworks, Inc. har sitt hovedkontor i Maryland i USA, og med kontorer i Atlanta, Georgia, Newbury og London, England og Vancouver, Canada, og er en del av Nemetschek Group. For å lære mer om hvordan vi bistår våre brukere i deres søken etter å skape opplevelser som forvandler verden, besøk www.vectorworks.net.

Om dakantus+ as
Vectorworks-distribusjon i Norge ivaretas av dakantus+ som ledes av sivilarkitekt MNAL Scott Campbell. Campbell har hatt hovedansvaret for Vectorworks-opplæring, -salg, og -support i Norge siden 2003. – Vectorworks er et glimrende verktøy for designorienterte formgivere. Programmet gjør det mulig for arkitekter, interiørarkitekter, landskapsarkitekter, scenografer, lysdesignere, og mange andre formgivere å skape sine visjoner på sine egne premisser — ikke programmets. Fremtiden for Vectorworks i Norge og over hele verden er lys, oppsummerer daglig leder i dakantus+.

Ta kontakt med dakantus+ for et uforpliktende tilbud på Vectorworks:

dakantus+ as
Vectorworks Autorisert Distributør

Telefon: 23 89 89 29
Epost: post@dakantuspluss.no
www.dakantuspluss.no