SLIPP KREATIVITETEN LØS.

VECTORWORKS 2019 ER KOMMET

Med fokus på økt ytelse og kvalitet gjør Vectorworks 2019 det mulig å jobbe raksere og få utrettet mer.

 

Columbia, Maryland, USA (12. september 2018) — Den verdensomspennede programvareutvikler Vectorworks, Inc. lanserer i dag den engelske versjonen av Vectorworks 2019. Utgivelsen inkluderer Vectorworks Architect, Landmark, Spotlight, Basis og Designer, samt Braceworks™ og Vision. Denne nye versjonen tilbyr vesentlige innovasjoner i og forbedringer til programmets 3D- og BIM-modellering, 2D-dokumentasjon og presentasjonsfunksjonalitet for formgivere innenfor arkitektur, landskapsarkitektur, underholdningsbransjen og interiørdesign.

Med fokus på økt design effektivitet gjennom overordnet ytelse og kvalitet, tilbyr denne nye utgaven innovasjoner og forbedringer for å forbedre 3D og BIM modellering, 2D dokumentasjon og presentasjons arbeidsflyt for designere innen arkitektur, landskap, underholdning og interiørdesign.

– For denne utgivelsen lyttet vi godt til våre kunder. Vi balanserte nye innovasjoner med eksepsjonelle kvalitets- og ytelsesforbedringer, sier Vectorworks administrerende direktør Dr. Biplab Sarkar. – Helt presist har vi konsentrert oss om våre kunders mest vanlige arbeidsprosesser og bruksmønstre for å øke deres samlede produktivitet med Vectorworks-produkter over hele linjen”.

Alle Vectorworks-brukere vil kunne jobbe vesentlig raskere og vil legge merke til klart forbedret programvareytelse takket være flerkjerners støtte i Vectorworks-grafikkmodulen, nye lag- og klassefiltre og bildeeffekter.

Vectorworks Architect- og Landmark-kunder vil oppleve forbedret BIM-funksjonalitet, med bl.a. skulpturering av terrengmodeller; den unike muligheten til å vise BIM-objekter med varierende detaljnivå i plan, snitt og fasade; forbedret openBIM interoperabilitet; og nye muligheter for å analysere sporingskurver, takket være den nye partnerskapsintegrasjonen med AutoTurn online. Vectorworks Spotlight-brukere vil nyte støtte fra det nye My Virtual Rig (MVR) import- og eksport- filformat, samt forbedret 3D-modellering med Spotlight-verktøy og kommandoer. Braceworks-brukere vil ha glede av støtte for bridle-analyse, og brukere av Vision vil oppdage et forbedret brukergrensesnitt og opptil 7 ganger raskere previsualisering.

– Vectorworks 2019 er en utgivelse som vil ha en dramatisk innvirkning på produktiviteten, slik at designere kan gjøre deres daglige designarbeid raskere og enklere, sier visepresident for produktutvikling Steve Johnson.  – Brukere vil oppleve fordelene med denne versjonen med en gang de åpner det nye programmet og ser at filene åpner seg opptil fire ganger raskere. Fremskritt med Vectorworks-grafikkmodulen utnytter nå all tilgjengelig maskinvare. Det at vi utnytter kraften til alle tilgjengelige CPU-kjerner med økt bruk av GPU’en på visningslag gjør at responsen er mye raskere. Brukere vil ha stor nytte av muligheten til å finjustere rendringene og bilder direkte i Vectorworks, uten å måtte eksportere til Photoshop. I tillegg er muligheten til å legge til, vise og justere vist detaljnivået til hybridobjekter, er noe ingen andre BIM-program tilbyr.

For å lære mer om Vectorworks 2019, vennligst besøk vectorworks.net/2019.

Norsk versjon av Vectorworks 2019, utviklet i samarbeid med dakantus+ as ble lansert 25.10.18. Utgivelsen av lokale europeiske, australske og new-zealandske utgaver vil bli fulgt av spansk, brasiliansk portugisisk, japansk og kinesisk versjon.  Medlemmer av Vectorworks Service Select-vedlikeholdsprogrammet i Norge mottok sine oppgraderinger til Vectorworks 2019 på den norske lanseringsdagen.

Om Vectorworks, Inc.
Vectorworks, Inc. er en global design- og BIM-programvareutvikler som betjener flere enn 650.000 fagpersoner med løsninger innen bygge-, landskaps- og underholdningsindustrien. Siden 1985 har Vectorworks, Inc. satset på å hjelpe designere uttrykke sin inspirasjon, skape innovasjon, kommunisere effektivt, og gi liv til sine visjoner. Med vår programvare for Mac og Windows kan formgivere innen flere fagområder bygge data-rike, visuelle modeller uten å gå på akkord med sine egne prosjekteringsprosesser, samtidig som de samarbeider effektivt gjennom hele prosjektets livssyklus. Basert i Columbia, Maryland, USA, med kontorer i Atlanta, Georgia, USA og Newbury, England, er Vectorworks, Inc. en del av Nemetschek-gruppen. For å lære mer om hvordan vi bistår våre brukere i deres søken etter å skape opplevelser som forvandler verden, besøk www.vectorworks.net.

Om dakantus+ as
Vectorworks-distribusjon i Norge ivaretas av dakantus+ som ledes av sivilarkitekt MNAL Scott Campbell. Campbell har hatt hovedansvaret for Vectorworks-opplæring, -salg, og -support i Norge siden 2003. – Vectorworks er et glimrende verktøy for designorienterte formgivere. Programmet gjør det mulig for arkitekter, interiørarkitekter, landskapsarkitekter, scenografer, lysdesignere, og mange andre formgivere å skape sine visjoner på sine egne premisser — ikke programmets. Fremtiden for Vectorworks i Norge og over hele verden er lys, oppsummerer daglig leder i dakantus+.

Ta kontakt med dakantus+ for et uforpliktende tilbud på Vectorworks:

dakantus+ as
Vectorworks Autorisert Distributør

Telefon: 23 89 89 29
Epost: post@dakantuspluss.no
www.dakantuspluss.no