SLIPP KREATIVITETEN LØS.

VECTORWORKS 2019 ER KOMMET

Med fokus på økt ytelse og kvalitet gjør Vectorworks 2019 det mulig å jobbe raksere og få utrettet mer.

 

Columbia, Maryland, USA (12. september 2018) — Den verdensomspennede programvareutvikler Vectorworks, Inc. lanserer i dag den engelske versjonen av Vectorworks 2019. Utgivelsen inkluderer Vectorworks Architect, Landmark, Spotlight, Basis og Designer, samt Braceworks™ og Vision. Denne nye versjonen tilbyr vesentlige innovasjoner i og forbedringer til programmets 3D- og BIM-modellering, 2D-dokumentasjon og presentasjonsfunksjonalitet for formgivere innenfor arkitektur, landskapsarkitektur, underholdningsbransjen og interiørdesign.

Med fokus på økt design effektivitet gjennom overordnet ytelse og kvalitet, tilbyr denne nye utgaven innovasjoner og forbedringer for å forbedre 3D og BIM modellering, 2D dokumentasjon og presentasjons arbeidsflyt for designere innen arkitektur, landskap, underholdning og interiørdesign.

Vectorworks Service Select– For denne utgivelsen lyttet vi godt til våre kunder. Vi balanserte nye innovasjoner med eksepsjonelle kvalitets- og ytelsesforbedringer, sier Vectorworks administrerende direktør Dr. Biplab Sarkar. – Helt presist har vi konsentrert oss om våre kunders mest vanlige arbeidsprosesser og bruksmønstre for å øke deres samlede produktivitet med Vectorworks-produkter over hele linjen”.

Alle Vectorworks-brukere vil kunne jobbe vesentlig raskere og vil legge merke til klart forbedret programvareytelse takket være flerkjerners støtte i Vectorworks-grafikkmodulen, nye lag- og klassefiltre og bildeeffekter.

Vectorworks Architect- og Landmark-kunder vil oppleve forbedret BIM-funksjonalitet, med bl.a. skulpturering av terrengmodeller; den unike muligheten til å vise BIM-objekter med varierende detaljnivå i plan, snitt og fasade; forbedret openBIM interoperabilitet; og nye muligheter for å analysere sporingskurver, takket være den nye partnerskapsintegrasjonen med AutoTurn online. Vectorworks Spotlight-brukere vil nyte støtte fra det nye My Virtual Rig (MVR) import- og eksport- filformat, samt forbedret 3D-modellering med Spotlight-verktøy og kommandoer. Braceworks-brukere vil ha glede av støtte for bridle-analyse, og brukere av Vision vil oppdage et forbedret brukergrensesnitt og opptil 7 ganger raskere previsualisering.

Gratis studentlisens– Vectorworks 2019 er en utgivelse som vil ha en dramatisk innvirkning på produktiviteten, slik at designere kan gjøre deres daglige designarbeid raskere og enklere, sier visepresident for produktutvikling Steve Johnson.  – Brukere vil oppleve fordelene med denne versjonen med en gang de åpner det nye programmet og ser at filene åpner seg opptil fire ganger raskere. Fremskritt med Vectorworks-grafikkmodulen utnytter nå all tilgjengelig maskinvare. Det at vi utnytter kraften til alle tilgjengelige CPU-kjerner med økt bruk av GPU’en på visningslag gjør at responsen er mye raskere. Brukere vil ha stor nytte av muligheten til å finjustere rendringene og bilder direkte i Vectorworks, uten å måtte eksportere til Photoshop. I tillegg er muligheten til å legge til, vise og justere vist detaljnivået til hybridobjekter, er noe ingen andre BIM-program tilbyr.

For å lære mer om Vectorworks 2019, vennligst besøk vectorworks.net/2019.

Norsk versjon av Vectorworks 2019, utviklet i samarbeid med dakantus+ as ble lansert 25.10.18. Utgivelsen av lokale europeiske, australske og new-zealandske utgaver vil bli fulgt av spansk, brasiliansk portugisisk, japansk og kinesisk versjon.  Medlemmer av Vectorworks Service Select-vedlikeholdsprogrammet i Norge mottok sine oppgraderinger til Vectorworks 2019 på den norske lanseringsdagen.

Om Vectorworks, Inc.
Vectorworks, Inc. er en global design- og BIM-programvareutvikler som betjener flere enn 650.000 fagpersoner med løsninger innen bygge-, landskaps- og underholdningsindustrien. Siden 1985 har Vectorworks, Inc. satset på å hjelpe designere uttrykke sin inspirasjon, skape innovasjon, kommunisere effektivt, og gi liv til sine visjoner. Med vår programvare for Mac og Windows kan formgivere innen flere fagområder bygge data-rike, visuelle modeller uten å gå på akkord med sine egne prosjekteringsprosesser, samtidig som de samarbeider effektivt gjennom hele prosjektets livssyklus. Basert i Columbia, Maryland, USA, med kontorer i Atlanta, Georgia, USA og Newbury, England, er Vectorworks, Inc. en del av Nemetschek-gruppen. For å lære mer om hvordan vi bistår våre brukere i deres søken etter å skape opplevelser som forvandler verden, besøk www.vectorworks.net.

Om dakantus+ as
Vectorworks-distribusjon i Norge ivaretas av dakantus+ som ledes av sivilarkitekt MNAL Scott Campbell. Campbell har hatt hovedansvaret for Vectorworks-opplæring, -salg, og -support i Norge siden 2003. – Vectorworks er et glimrende verktøy for designorienterte formgivere. Programmet gjør det mulig for arkitekter, interiørarkitekter, landskapsarkitekter, scenografer, lysdesignere, og mange andre formgivere å skape sine visjoner på sine egne premisser — ikke programmets. Fremtiden for Vectorworks i Norge og over hele verden er lys, oppsummerer daglig leder i dakantus+.

Ta kontakt med dakantus+ for et uforpliktende tilbud på Vectorworks:

dakantus+ as
Vectorworks Autorisert Distributør

Telefon: 23 89 89 29
Epost: post@dakantuspluss.no
www.dakantuspluss.no