VECTORWORKS, INC. LANSERER 2022-VERSJONEN AV BIM- OG DAK-PRODUKTLINJEN

Nyeste versjon gir neste generasjons ytelse, funksjonsrike forbedringer som gir designere mulighet til formgivning uten grenser.

 

Columbia, MD (15. september 2021) Global design og BIM-programvareleverandør Vectorworks, Inc. lanserer Vectorworks 2022 med fokus på produktkvalitetsforbedringer, overlegen ytelse og brukeropplevelse. Denne nyeste versjonen inkluderer Vectorworks Architect, Landmark, Spotlight, Basis, Braceworks, ConnectCAD og Vision.

I tillegg avslører Vectorworks at dets omfattende løsning for designere som jobber i flere bransjer, har fått nytt navn for å gjenspeile hele sitt design- og BIM-tilbud. Vectorworks Design Suite, tidligere Vectorworks Designer, tilbyr alle de oppdaterte funksjonene i Vectorworks Basis, Architect, Landmark og Spotlight, og tilbyr hele teknologipakken i ett og samme grensesnitt.

Vectorworks Service Select

– Vectorworks 2022 er en invitasjon til å omfavne den eksepsjonelle fleksibiliteten og interoperabiliteten som forventes av våre spesialbygde, designfokuserte produkter”, sa Vectorworks-sjef Dr. Biplab Sarkar. – Når du dykker ned i alle fremskrittene i produktserien, kan du se hvordan vi hele tiden investerer i utvikling som gir arbeidsflytfrihet til prosjekterende innen bygg-, landskaps-, interiør- og underholdningsdesignindustriene.

Gratis studentlisens

Vectorworks 2022-produktlinjen inkluderer forbedringer med fokus på neste generasjons teknologi-, 3D- og BIM-arbeidsflyt, interoperabilitet, landskap og GIS, og arbeidsflyter for underholdningsdesign.

Neste generasjons teknologi

Utviklingen innen kjerneteknologier og grensesnitt gjør Vectorworks-produkter raskere og mer intuitive, samtidig som de gir økt stabilitet og nøyaktighet som kreves for maksimal effektivitet. Vectorworks er den første store BIM-applikasjonen som kjøres på Apple Silcon prosessorer. Testing av Vectorworks 2022 har vist hastighetsøkninger på to til fire ganger.

Ytterligere forbedringer på dette området inkluderer full bruk av Metal på Mac og DirectX på Windows i Vectorworks grafikkmodulen, Maxons Redshift rendermodus og en ny direkte kobling til Twinmotion. I tillegg støtter en omarbeiding av attributt- og snappalettene og en ny mulighet for tildeling av overflateteksturer per flate, en intuitiv prosess for å lage og visualisere et prosjekt.

3D- og BIM-arbeidsflyter

Vectorworks fortsetter å tilby designfokuserte verktøy for BIM-arbeidsflyter som fungerer for alle designere. Direkte-redigering for trappeverktøyet forenkler prosessen med å formgi komplekse trappeobjekter. Oppdateringer av regnearkdatabasen og datahåndteringen gir et konsistent grensesnitt, bedre visuelle tegn, en ny søkemodus og en forbedret formellinje med et nytt sett med funksjoner for å gjøre det enkelt å generere målrettede rapporter, tidsplaner og mengdeberegninger. Med fokus på re-koding og modernisering av parametriske objekter som veggsjikt og datarapportering for å støtte opprettelsen av nøyaktige BIM-modeller, tilbyr Vectorworks 2022 forbedringer for større presisjon, kontroll og nøyaktighet for både den visuelle modellen og tilhørende data.

Interoperabilitet

Vectorworks, Inc. er stolte over å være et designknutepunkt og fortsetter å investere i å optimalisere de mest brukte filformatene, støtte verdiskapende partnerprodukter og sikre at prosjektteam og BIM-samarbeid forblir uovertruffent. Versjon 2022 inkluderer forbedringer av DWG-filimporten for å støtte av Civil 3D, DWG og GIS-georeferering. I tillegg forbedres IFC-import-/-eksportfunksjonene for forbedret mengdeberegninger og GIS -arbeidsflyter.

Landskap og GIS

Som BIM-plattform for landskapsarkitektur, tilbyr Vectorworks Landmark 2022 flere alternativer for nøyaktig modellering som gjenspeiler virkelige designhensyn. Forbedringer av terrengmodellen gjør det lettere å definere og rapportere om jordlag. Oppdateringer av planteverktøyet, hardscape-objekter og integrasjoner med Esri gjør det enklere å produsere BIM-landskapsmodeller som utnytter GIS-arbeidsflyter samtidig som de oppfyller kravet om bærekraftig landskapsbearbeiding.

Underholdning

Vår forpliktelse til brukere i underholdningsindustrien er først og fremst å investere i re-koding for bedre filytelse og å tilby svært responsive verktøy. Versjon 2022 av Vectorworks Spotlight, Braceworks, ConnectCAD og Vision har større konsistens mellom verktøy og funksjonalitet med fokus på å forenkle prosesser som kabel- og strømplanlegging for økt effektivitet. Denne nyeste versjonen gir også mange forbedringer i brukervennligheten, for eksempel bedre kontroll på kameraverktøyet, et posisjonsnavnefelt for trusser og kontekstmenyer for å flytte data rundt. Forbedret plassering og direkte-redigering av objekter i skjematiske visninger gjør den daglige dokumentasjonen i Vectorworks Spotlight raskere og mer intuitiv.

For å lære mer om den siste versjonen, besøk vectorworks.net/2022 eller bli med i samtalen på sosiale medier med #Vectorworks2022.

De engelskspråklige utgavene av Vectorworks, Braceworks, ConnectCAD og Vision 2022 er tilgjengelige f.o.m 15. september 2021. Utgivelsen av lokaliserte utgaver vil begynne i oktober og avsluttes i første kvartal 2022.

Norsk versjon av Vectorworks 2022 er tilgjengelige f.o.m 26. oktober 2021.

Medlemmer av Vectorworks Service Select-vedlikeholdsprogrammet og brukere med et aktivt Vectorworks-abonnement vil motta oppgraderinger til Vectorworks 2022 så snart produktet er utgitt i deres lokale markeder.

Om Vectorworks, Inc.

Vectorworks, Inc. er en anerkjent design- og BIM-programvareleverandør med løsninger innen bygge-, landskaps- og underholdningsindustrien i 85 land. Vectorworks, Inc. har laget intuitiv programvare siden 1985, mens Vectorworks-programmet har blitt den fremste programvaren som ivaretar hele prosjekteringsprosessen. Flere enn 685.000 brukere over hele verden skaper neste generasjons formgivning med Vectorworks på Mac og Windows. Vectorworks, Inc. har sitt hovedkontor i Maryland i USA, med kontorer i Storbritania, Canada, og Australia, og er en del av Nemetschek Group. For å lære mer om Vectorworks, besøk www.vectorworks.net eller følg @Vectorworks.

Om dakantus+ as

Vectorworks-distribusjon i Norge ivaretas av dakantus+ som ledes av sivilarkitekt MNAL Scott Campbell. Campbell har hatt hovedansvaret for Vectorworks-opplæring, -salg, og -support i Norge siden 2003. – Vectorworks er et glimrende verktøy for designorienterte formgivere. Programmet gjør det mulig for arkitekter, interiørarkitekter, landskapsarkitekter, scenografer, lysdesignere, og mange andre formgivere å skape sine visjoner på sine egne premisser — ikke programmets.

Ta kontakt med dakantus+ for et uforpliktende tilbud på Vectorworks:

dakantus+ as
Vectorworks Autorisert Distributør

Telefon: 23 89 89 29
Epost: post@dakantuspluss.no
www.dakantuspluss.no